Відгуки

Написати відгук

Введіть символи: captcha

Список відгуків

Виктория Лобур , 16.03.2018
Огромное спасибо Елене Миходуй за чудесный семинар в Ровно 15 марта 2018! Просто поглощены харизмой, профессионализмом , продуманным и продуманным изложением массы интересного и полезного материала!
Тетяна Чепурко, 15.03.2018
Щиро дякуємо Лідії Орищук за цікавий та змістовний демоурок, який було проведено 1березня для учнів та вчителів школи 197, незважаючи на складні погодні умови (Дякуємо, що Ви до нас доїхали). Дякуємо команді методистів за методичну підтримку, іноформативні семінари та співпрацю!
Svitlana Arabska, 14.03.2018
Is it really late to register for the seminar in Ternopil ???
Марина, 01.03.2018
ДУЖЕ ДЯКУЮ ПАНІ ОЛЕНІ МІХОДУЙ ЗА ЧУДОВИЙ ВЕБІНАР ! ДУЖЕ ЦІКАВО І ІНФОРМАТИВНО! БУДЬ ЛАСКА, ПОВІДОМТЕ МЕНЕ КОЛИ БУДУТЬ ГОТОВІ ЗАПИСИ ВСІХ 4 ВЕБІНАРІВ НА МІЙ МЕЙЛ marynapartyka@ukr.net І ХОТІЛА Б ОТРИМУВАТИ ВІД ВАС СПОВІЩЕННЯ ПРО ЗАПЛАНОВАНІ ВЕБІНАРИ, НОВИНКИ, ... ДУЖЕ ДЯКУЮ ВАМ! :) ВСЬОГО ВАМ ДОБРОГО ! :)
Світлана, 01.03.2018
Як отримати сертифікат про вебінар сьогодні?
Larysa, 23.02.2018
!!!!! I CAN'T HELP SHARING THIS OUTRAGEOUS print screen from GRAMMAR VIDEO!!! We can see only half of the territory of our country in the INTERNATIONAL EDUCATIONAL resource. https://www.english.com/focus/player.html?url=level1/video/L1_7.2_and_7.5_Present%20Perfect.mp4&titleval=Present+Perfect
Ілона Беззабарна, 23.02.2018
Коли будуть сертифікати за вебінар 20.02 ?
Василь Сизько, 21.02.2018
Особливі слова подяки хочеться висловити Команді методистів Dinternal Education, які зібрали усю надзвичайно корисну інформацію та матеріали для успішної підготовки до тестування у 2018 році. https://happyschoollife01.blogspot.com/2018/02/2018.html
Василь Сизько, 16.02.2018
http://happyschoollife01.blogspot.com/2018/02/blog-post.html
Анна, 07.02.2018
Доброго дня! Вчора була учасником вебінару ZNO Focus on Writing, але ще ніякиго сертифіката не отримала. Чому це так?
Світлана, 04.02.2018
When can we see the video of the webinar about listening for ZNO 2018?
Любов, 16.01.2018
Thanks a lot! The webinar was very useful!
Olha Revenko, 21.12.2017
Michael Hadson, thanks a lot for your seminar! It was very effective one. ps: Merry Xmas!
Kate, 21.12.2017
Большая просьба. При подтверждении регистрации отправляйте ссылку на сам вебинар, пожалуйста.
Вірич Юлія Олександрівна, 17.09.2017
Щиро дякую Світлані Сорочинській за змістовне роз'яснення змін у новій програмі з іноземних мов та корисні поради щодо планування уроків. З підтримкою команди освітньо-методичного центру Дінтернал-Книга до нового навчального року цілком готова.
Victoria, 14.09.2017
Thank you for informative articles and useful webinars!
Halyna, 09.09.2017
A very high level of prepertion of the vebinar.Thanks a lot for this useful information!you are the best))))
Смірнова Ліна, 18.04.2017
Високий методичний рівень вебінару, його проведено яскраво, цікаво, від душі! Щира подяка!!
Климова Галина Іванівна, 26.03.2017
Thanks a lot! It was great, useful and informative.
Yulia Virych, 25.03.2017
Many thanks Olena Mikhodui for sharing with us absolutely new ideas of work with the youngest learners. The webinars organized by the Dinternal - Book are the best as always!
Karine, 24.03.2017
Thanks a lot Dinternal team for organization. Thanks the Speaker ! The webinar was USEFUL,, interesting, emotiionally in high level, quite friendly and enjoyable. i'll be looking for new webinars! See U next time!
Мар'яна, 24.03.2017
The webinar was really worth seeing! Lots of exciting and fascinating ideas ! Thanks a lot!!!
Ирина, 24.03.2017
The webinar was very useful!
Ирина, 24.03.2017
The webinar was very useful!
Olena Nigai, 24.03.2017
Дуже вдячна за цікавий та корисний вебінар. Це вагома допомога вчителю.
Оля, 18.03.2017
Дуже гарний і цікавий підручник та гарно проведений семінар!
Литвиненко , 16.03.2017
Thanks a lot for wonderful organization of the event. I'm looking forward to the next webinars.
Світлана, 16.03.2017
Дякую за Вашу роботу!! Вебінари цікаві, змістовні та дуже корисні!!! Підручники - сучасні, цікаві! Діти з великим задоволенням навчаються за такими підручниками!!
Любов, 16.03.2017
Дуже вдячна за такий цікавий та корисний вебінар. Дуже хороший підручник . А скільки корисних та цікавих ідей ! З задоволенням буду чекати на ваші нові вебінари . До зустрічі.
Тетяна Компанієць, 16.03.2017
Шановні колеги, доброго дня! Щиро вдячна Вам за допомогу вчителям в організації таких сучасних і практичних вебінарів. Я завжди отримую задоволення від вебінарів, навчаюсь багато новому і корисному.
Людмила, 16.03.2017
The webinar was very useful with lots of practical ideas. Thank you!
Антонина, 01.03.2017
Учебник хорошо спланирован, современный и соответствует интересам детей
Антонина, 01.03.2017
Учебник хорошо спланирован, современный и соответствует интересам детей
Антонина, 01.03.2017
Учебник хорошо спланирован, современный и соответствует интересам детей
Ганна Олекса, 28.02.2017
Дуже вдячні за проведений семінар 28.02.17 у м. Фастів. Цікаво, корисно та ефективно.
Котенко Антоніна , 24.02.2017
Дуже добре продуманий підручник. Логічно підібрані теми, хороший лексичний запас, є вправи на закріплення матеріалу. Хотілось би попрацювати з ним....
IRENE, 10.02.2017
Дякую, за такі корисні та цікаві додатки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liudmyla Talashkevych, 20.01.2017
Thank you so much for great webinars and the opportunity to have an access to these helpful resources!
Олена Гроза, 15.01.2017
Дуже вдячна за детальний, цікавий, корисний, різноманітний, зрозумілий, простий у використанні, логічний, систематизований та надзвичайно інформативний розділ, присвячений підготовці до ЗНО, на вашому сайті! Величезне СПАСИБІ! :)
Оксана Михайлишин, 18.12.2016
Thank you very much!The webinar was really interesting!I'm looking forward to next webinars.
Євгенія Фіщенко, 18.12.2016
Thanx a lot for such a great oppotunity to get lots of useful information))
Oksana Moshenets, 18.12.2016
Many thanks to PEARSON-Dinternal.I highly appreciate your great job. Personally I,try to join all your webinars and all of them make me full of new ideas and give useful experience.Congratulations on the coming winter holidays !!!
Диана Николаевна, 17.12.2016
Thanks a lot Gennadiy Bilous for his useful and informative ideas on reading comprehension. Good luck!
Оксана Калмикова, 17.12.2016
Thanks a lot for your useful webinars! I'll attend them with a great interest next time if you don't mind!)
Viola Lytvynenko, 17.12.2016
Дуже сподобалося, дякую за вебінар.
Viktoriya Yanchuk, 17.12.2016
It was great and useful! I will use the ideas at the lessons
Наталія Вернигора, 17.12.2016
Щиро вдячна за змістовний та корисний вебінар. Із задоволенням чекатиму нових зусрічей. З новорічними святами!!!!!!!!!
Antonina Melnik, 17.12.2016
Your webinars help teachers to be modern. We learn a lot about different ways of teaching. It's great! Thanks a lot!
Svetlana Lysachenko, 11.12.2016
We're grateful to Pearson - Dinternal and personally Tom Barton for well-organized demo-lesson in our school. It was really great for pupils and useful for teachers. Thanks for sharing knowledge and experience.
Tatiana Zozulia, 08.12.2016
Thanks a lot for such sn informative webinar. I am looking forward for next webinar. It is so inspiring